Site logo

Modalități de transport pentru îngrijitoare

 

Este o problemă transportul din România până în Austria la îngrijirea seniorilor?

De astăzi, nu o să mai fie!

 
 
Dacă nu aveți mașină personală sau nu cunoașteți un mijloc de transport, atunci este mai greu să vă planificați o călătorie din România până în Austria. Majoritatea asistentelor nu știu sau nu cunosc o sursă de unde sa își caute transportul atunci când trebuie să plece la un pacient pe care trebuie să îl îngrijească.
 

Ne gândim la comfortul și la comoditatea tuturor celor cu care lucrăm, de aceea nu impunem niciun mijloc de transport, ci încurajăm toți îngrijitorii să își alegă cea mai bună variantă pentru ei.

 
Contează foarte mult zona din care sunteți, deoarece este posibil să nu găsiți un transport direct către Austria, iar drumul să fie foarte lung (ex. din Iași spre Viena). Majoritatea cazurilor încep dimineața, astfel că va trebui să călătoriți noaptea și va trebui să ajungeți la timp la caz. De aceea este foarte important să luați în considerare zona și timpul pe care il parcurgeți ca să vă puteți încadra.

Pentru cei care stau în Estul țării este posibil să nu existe o masină directă. Le-ar fi de ajutor dacă ar putea ajunge până în Timișoara/ Reșița/ Arad/ Cluj, deoarece din aceste orașe există o mare posibilitate de a găsi o variantă care să vă ducă direct către Viena.

În funcție de zona în care se află, asistentele/asistenții medicali ar trebui să caute în orașul lor o cale de a ajunge cât mai ușor la destinație. Cea mai eficientă metodă de a găsi o mașină pentru călătoria spre Austria este să întrebi în jurul tău, în orașul de unde ești, prin vecini și cunoștințe. În cazul în care nu ai nicio informație care să îți fie de ajutor, te poți interesa și la autogară sau la gară dacă există un mijloc de transport către Austria. Pentru cei mai economici, călătoria cu trenul este cea mai ieftină variantă și cea mai comodă, însă timpul parcurs este mai lung decât cel cu mașina/autocarul.

Pentru cei care locuiesc în mediul rural este mai dificil în a găsi o modalitate de a călători direct de la domiciliu către Austria, însă și aici este foarte important să întrebați vecinii și cunoștințele. Cel mai probabil ar trebui să vă interesați de un mijloc de transport din cel mai apropiat oraș de lângă voi.

 

Dacă dispuneți și de internet este foarte ușor să găsiți un transport. Pe Facebook puteți să căutați pe grupuri de transporturi,  Ex:,,transport Brașov-Austria”. Sunt grupuri unde diferite persoane au mașini personale și oferă un transport mult mai ieftin decat o firmă de transport. Cu ajutorul lui ,,Google” puteți să găsiți la fel de ușor.

 

Mai jos aveți câteva contacte pentru a vă facilita călătoria spre Austria. Am venit în ajutorul dumneavoastră pentru că știm că este destul de dificil de găsit și că depinde foarte mult zona din care sunteți.

 

Sperăm că v-au fost de ajutor informațiile noastre și că de azi nu o sa mai fie o problemă mijlocul de transport din România către Austria.

 
 
 
 


Transport din Vestul Tarii

 

Romfur

 

Eurofratelo(zona Moldova, Bistrita,Cluj, Oradea)

 

 

CFR CALATORI

0755609010

 

0747 066 966/ 0747 314 093

 

0724122272

 

 

021 314 5528

Preturi incepand de la 50 Euro

 

Preturi incepand de la 50 Euro

 

Preturi începând de la 50 Euro

 

 

Prețuri începând de la 39 Euro + reducere la bilet dus-întors

Distribuie mai departe
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp
Printează
Trimite pe Email