Site logo

Întrebări frecvente

De ce am nevoie pentru a lucra cu BestCare24?

Îngrijitorii noștri au nevoie de un curs de îngrijire și cunoștințe de limbă germană la nivel conversațional. În plus, o autorizație de exercitare a profesiei de îngrijitor (Gewerbe) este o condiție prealabilă (formă asemănătoare cu Persoana Fizică Autorizată din România – PFA). Deoarece vaccinarea va fi obligatorie în Austria din 15 martie 2022, în prezent putem lucra doar cu persoane vaccinate. Dacă legea se schimbă, putem desigur să primim și persoane nevaccinate ca până acum.

Ce am de făcut dacă nu am autorizație (Gewerbe)?

Noi putem să deschidem aceste acte pentru dumneavoastră. Tot ce avem nevoie este un cazier judiciar din țara în care locuiți de cel puțin cinci ani. Acest cazier nu poate să fie mai vechi de trei luni și trebuie tradus oficial în limba germană.

Am nevoie de cunoștințe perfecte de limba germană pentru a lucra cu BestCare24?

Cunoștințele dumneavoastră de limbă germană ar trebui să fie la un nivel în care nu aveți nicio problemă să vă înțelegeți clientul atunci când are nevoie de ceva. De asemenea, ar trebui să puteți comunica cu clientul sau în cazul de urgență să puteți suna la medic sau ambulanța și să răspundeți la întrebările paramedicilor. Cu toate acestea, limba germană perfectă nu este o condiție pentru noi. Trebuie să îndepliniți numai condițiile de mai sus.

Nu am un curs sau o calificare în domeniu. Ce pot să fac?

Dacă nu aveți o calificare, dar aveți o experiență de peste un an în domeniul îngrijirii, nu ezitați să ne contactați. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la opțiunile disponibile.

Nu sunt vaccinat. Pot să lucrez cu BestCare24?

Deoarece vaccinarea este obligatorie în Austria din 15 martie 2022, în prezent putem lucra doar cu îngrijitori vaccinați. Dacă situația legală se schimbă, sau dacă există o excepție pentru îngrijitori, putem desigur să primim și persoane nevaccinate ca până acum. Dar trebuie să luați în considerare și faptul că foarte mulți clienți se așteaptă ca îngrijitorii lor să fie vaccinați. Pe viitor, ofertele de testare nu ar mai putea fi disponibile gratuit.

Unde sunt ofertele de muncă?

Clienții noștri sunt exclusiv în Austria. Cele mai multe oferte avem în Viena și în împrejurimi.

Voi fi plătit în mână după turnus?

Plătim îngrijitorii noștri doar într-un cont bancar. Plata se face în primele zile ale lunii următoare pentru luna precedentă. Așadar, plata nu se face după turnus, ci în funcție de numărul zilelor în care ați lucrat.

Care este salariul pe zi?

Salariul depinde de starea clientului și de nivelul îngrijirii. Pe lângă salariu, sunt decontate asigurarea SVS și transport și veți primi bani suplimentar pentru sarcinile administrative.

Distribuie mai departe
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp
Printează
Trimite pe Email