Haideți să ne cunoaștem!

  • De 13 ani, BestCare 24 activează pe piață, oferind locuri de muncă în domeniul îngrijirii seniorilor la domiciliu, pe teritoriul Austriei;
  • De 7 ani, BestCare 24 Romania oferă suport continuu pentru realizarea acestui scop, pentru a găsi locul de muncă potrivit pentru dumneavoastră;
  • Astăzi, așa arată echipa BestCare24 Romania și împreună găsim locul de muncă potrivit cerințelor tale, cu suport  în limbile: română, maghiară și germană.

Cristina Lăpăduș – Management

Parcursul Cristinei în această activitate a început acum 7 ani, când a pus bazele recrutării în România pentru BestCare24 din Austria.

Acum, ea este persoana responsabilă de îndrumarea și susținerea echipei și a persoanelor cu care aceasta colaborează.

Scopul este de a ajunge la performanța dorită, de a oferi siguranță la locul de muncă și de a îndeplini nevoile clienților prin servicile pe care le oferă compania.

“Sunt un om căruia îi plac oamenii! De-a lungul carierei și nu numai, am întâmpinat situații plăcute și mai puțin plăcute, care m-au determinat să devin schimbarea pe care o vreau în lume. Știu că pot face acest lucru, prin forțe proprii, cu optimism și înconjurându-mă de oamenii pe care îi respect și cărora le pot oferi încrederea mea. Sunt omul ce ia deciziile grele, care pune piciorul în prag, întodeauna bine intenționat. Consider că pentru a ajunge la acea stare de bine pe care fiecare ne-o dorim trebuie să trecem și prin situații menite să ne provoace. Singura mea așteptare este ca oamenii cu care interacționez să empatizeze cu nevoile celor din jur”.

Ioana Roșu – Recrutare și Social Media

Ioana, este persoana ce răspunde mesajelor dumneavoastră de pe Facebook, Whatsapp sau telefon. “Orice se poate rezolva prin comunicare” este deviza pe care Ioana o adoptă în conversațiile avute cu fiecare dintre dumneavoastră.

“Tratez oamenii în modul în care mi-ar plăcea să fiu tratată, transparența și corectitudinea sunt lucruri esențiale cu care orice colaborare trebuie să înceapă. Nu oferim doar locuri de muncă pe moment, ci căutăm persoanele potrivite pentru o colaborare pe termen lung. Oamenii nu sunt cifre, de aceea vreau ca fiecare persoană ce decide să devină colaboratorul sau colaboratoarea noastră, să fie respectat, susținut și înteles. Pune suflet în tot ceea ce faci și lasă-ți amprenta asupra oamenilor cu care interacționezi si vei vedea ulterior care a fost rolul tău în viața lor”.

Linda Krisztina Gall – Recrutare Ro/Hu

Linda, este cea mai nouă membră a echipei Bestcare 24 Romania. Răbdarea și atenția la detalii sunt doar cateva din atributele ce o recomandă. Talentul ei special este modul în care poate purta o conversație în 4 limbi diferite (în mai puțin de 10 minute).

“Bariera lingvistică există, însă încerc să o atenuez pe cât posibil. Sunt aici pentru a înțelege persoana  dornică să lucreze, indiferent de limba pe care o vorbește. Sunt într-un continuu proces dezvoltare, ceea ce mă face să fiu zilnic entuziasmată. Fiecare nouă persoană cu care interacționez fiind, de fapt, o nouă poveste din care ai ceva de învățat”.

Naomi Horvat – Recrutare Ro/De

Naomi, este persoana cu care aveți primul contact telefonic. Ea vă răspunde cu drag la întrebări și vă  oferă informații complete cu privire la procesul de colaborare. Tot alături de ea veți avea și o scurtă discuție în limba germană.

“Toate deciziile trebuie luate calm și rațional. Alegerea unui loc de muncă este o decizie complicată pentru fiecare dintre noi, de aceea sunt aici pentru a vă îndruma și a vă găsi un loc de munca în funcție de necesitățile și preferințele dumneavoastră. Grija pentru oameni este prioritatea mea, atenția la detalii si sinceritatea în conversații sunt doar aspecte ce însoțesc aceasta preocupare continuă. Rămâi curios, onest si deschis, astfel vei avea parte de cele mai memorabile experiențe de viată”.

Distribuie mai departe
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp
Share on print
Printează
Share on email
Trimite pe Email
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on print
Share on email