Site logo

Cum să te adaptezi mai rapid și mai ușor la noua ta locație?

Acceptarea unui caz și pregătirea pentru plecare este întotdeauna emoțională. Pe lângă emoție, poate fi și puțin stresant, mai ales dacă mergi într-un oraș în care nu ai fost până acum. Iată câteva sfaturi pentru a vă putea familiariza mai bine cu locația înainte de a ajunge.

  • Un lucru util ar putea fi verificarea împrejurimilor și a străzii șederii dumneavostră. Cum poți face asta? După ce ați discutat cu agenția dumneavoastră toate detaliile noului tău job și călătorii, veți primi adresa clientului. Puteți lipi acea adresă în Google Maps și vă va arăta imaginea străzii împreună cu casa sau apartamentul. Acest lucru vă va face ma ușor să găsiți drumul prin cartier.
  • Toată lumea cunoaște orașele mai mari din Austria (Viena, Graz, Innsbruck, Salzburg), dar dacă mergeți într-o zonă rurală sau într-un oraș mic pe care nu l-ați vizitat până acum, folosind Google Maps veți putea determina dimensiunea locației și toate magazinele, farmaciile, spitalele și stațiile de poliție/autobuz din apropiere de care ați putea avea nevoie în timpul șederii.
  • Verificați transportul public. De asemenea, puteți verifica cel mai simplu mod de a ajunge în centrul orașului/gara/stația de autobuz din casa clientului.
  •  Un alt lucru pe care l-ați putea face este să găsiți un grup de Facebook cu același naționalitate acre locuiesc în oraș, de exemplu Slovaci/Români/Maghiari în Sankt Pölten. Aceste grupuri vă pot oferi informații utile despre oraș, știri locale, de asemenea, puteți întâlni oameni noi cu interese similare ca dvs.
  • Verificați atracțiile pe care locul le are de oferit. Din moment ce mergeți ca îngrijitor, prioritatea dumneavostră este întotdeauna bunăstartea clientului. Cu toate acestea, dacă vă respectați contractul și discutați despre timpul liber cu persoana de care aveți grijă, vă veți putea lua 1-2 ore de odihnă și vă veți plimba prin oraș.
Distribuie mai departe
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Whatsapp
Printează
Trimite pe Email